• en
  • fr
  • de

Machinesteller Freesmachine

Machinestellers voor freesmachines, diverse uren beschikbaar

UMI is toeleverancier van hoog-nauwkeurige onderdelen en deel-samenstellingen op het gebied van o.a. lucht- en ruimtevaart, nucleaire geneeskunde, vluchtsimulatie, grafische industrie en algemene apparatenbouw.

Kwaliteit en klanttevredenheid staan zeer hoog in het vaandel in ons dynamische bedrijf. Het volledige team bestaat uit vakspecialisten die werken aan de mooiste producten voor een zeer breed scala van (internationale) opdrachtgevers.

Wat ga je doen?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het instellen van CNC machines aan de hand van bestaande of nieuwe programma’s. In aanloop naar het omstelmoment tref je alle voorbereidingen die nodig zijn op het gebied van gereedschap en meetgereedschap. Je zorgt dat het productieproces optimaal verloopt, je controleert het eindresultaat, grijpt in waar nodig is en denkt continu mee in het verbeteren van het proces. Bij UMI programmeren we extern met Mastercam.

Wat breng je mee?

Je bent een zelfstandig CNC Frezer liefst met ervaring op 5-assige freesmachines. Je hebt algemene werktuigbouwkundige kennis op MBO-niveau. Je weet hoe je moet omgaan met CNC gestuurde freesbanken. Je bent bereid om jezelf door middel van trainingen en cursussen eventueel verder te ontwikkelen. Ook vind je het leuk om in een team te werken en ben je gewend om in ploegendienst te werken.

Wat mag je van UMI verwachten?

Een dynamische baan in een gedreven en prettig team. Afwisselend werk waarin jij het verschil kan maken. Je krijgt het vertrouwen om te doen wat nodig is om de functie goed uit te kunnen voeren. Er is ruimte voor coaching, scholing- en ontwikkelingsmogelijkheden. Goede arbeidsvoorwaarden waaronder 25 vakantiedagen en pensioenvoorziening bij PMT.

Waar kom je te werken?

Bij UMI in Uitgeest

Geïnteresseerd?

Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar jvandenberg@umi.nl t.a.v. dhr. J. van den Berg.
Vragen over de vacature kun je stellen aan dhr. R. van den Berg, 0251-314650