• en
  • fr
  • de

Operators cnc machines

(Junior) Operators voor CNC machines, 38 uur per week

UMI is toeleverancier van hoog-nauwkeurige onderdelen en deel-samenstellingen op het gebied van o.a. lucht- en ruimtevaart, nucleaire geneeskunde, vluchtsimulatie, grafische industrie en algemene apparatenbouw.

Kwaliteit en klanttevredenheid staan zeer hoog in het vaandel in ons dynamische bedrijf. Het volledige team bestaat uit vakspecialisten die werken aan de mooiste producten voor een zeer breed scala van (internationale) opdrachtgevers.

Wat ga je doen?

In de functie Operator ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van verspanende bewerkingen op CNC machines. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten die je maakt. Als Junior operator zonder ervaring word je door ons opgeleid tot Operator en afhankelijk van jouw mogelijkheden zelfs tot Senior Operator.

Wat breng je mee?

Je bent enthousiast voor het verspaningsvak. Je moet goed kunnen samenwerken en je bent kwaliteit bewust. Je bent bereid om jezelf door middel van trainingen en interne begeleiding verder te ontwikkelen. Je bent bereid om in ploegendienst te werken.

Wat mag je van UMI verwachten?

Een dynamische baan in een gedreven en prettig team. Afwisselend werk waarin jij het verschil kan maken. Je krijgt het vertrouwen om te doen wat nodig is om de functie goed uit te kunnen voeren. Er is ruimte voor coaching, scholing- en ontwikkelingsmogelijkheden. Wij leiden je op van junior naar operator en als je het in je hebt naar senior operator. Goede arbeidsvoorwaarden waaronder 25 vakantiedagen en pensioenvoorziening bij PMT. 

Waar kom je te werken?

Bij UMI in Uitgeest

Geïnteresseerd?

Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar jvandenberg@umi.nl t.a.v. dhr. J. van den Berg.
Vragen over de vacature kun je stellen aan dhr. R. van den Berg, 0251-314650.